adidas EQT Support ADV Brun Primeknit BY9393adidas EQT Support ADV Brun Primeknit BY9393
Move your mouse over image or click to enlarge

adidas EQT Support ADV Brun Primeknit BY9393

Bli först med att recensera denna produkt

SKU: ewb312

Ordinarie pris 1 099,99 kr

Special Price 565,99 kr

Availability: I lager

Ordinarie pris 1 099,99 kr

Special Price 565,99 kr

 

Detaljer

Drottningen är här! Adidas EQT Support ADV Brun Primeknit är den verkliga och rättmätiga drottningen av Skor tronen och smygfreaks kommer inte att ta det annorlunda! Den här kommer i höst 2017 och har den perfekta färgen av ljusbrun och kungblå som passar säsongen. Du kanske vill spänna upp innan vi tar dig på en kunglig resa med denna drottning!
Hennes Majestät, EQUIPMENT-siluetten Brun-Royal kommer fram för att försvåra gatorna och bryta många hjärtan. Den briljant sammanslagna färgvägen och vackert utformad övre har något så oemotståndligt att du inte bara kan titta bort! Som sagt har den Primeknit som mästerskapet och vi vet alla vad den här tyska linjen kan göra med PK! Låt oss ha ett detaljerat utseende.
Helt underbar överkropp är tillverkade av finkvalitetsfärgad Primeknit. Den dämpa bruna färgen träffar för en mer unik kontrast men vändpunkten är när den skimrande elektriska blåen visas! Denna royal navy träffar sidoväggspantern tre ränder, den bakre kragen och eventuellt yttersålen.
Utgivningsdatum: Tis 29 Aug 2017
Stilkode: BY9393

Skriv din egen recension

You're reviewing: adidas EQT Support ADV Brun Primeknit BY9393

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Quality
Price
Value